Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 549 ori
Site-ul a fost vizitat de 1440142 persoane
Site-ul este folosit de 22 persoane
Site-ul a fost accesat de 4926 ori.

Noutăţile Ambasadei

Ambasada vine mai aproape de tine - San Francisco, California

Stimați cetățeni,

UPDATE: 06.12.2018 - Secția consulară a extins cu o zi vizita în San Francisco CA. Programările pentru ziua de 14 decembrie 2018 pot fi făcute la: https://consulara.setmore.com/

În contextul realizării programului „Ambasada vine mai aproape de tine”, funcționarul consular al Ambasadei va efectua o deplasare de serviciu la San Francisco (CA) în perioada 12-13 decembrie 2018, în cadrul căreia vor fi acordate servicii consulare cetățenilor moldoveni, precum: procuri, declarații, certificare a documentelor, titluri de călătorie, pașapoarte și buletine de identitate, etc.

Orarul audiențelor va fi stabilit doar conform programărilor, care pot fi obţinute doar ON-LINE, accesând pagina: https://ambasadavinemaiaproape.setmore.com/

LOCAŢIE:

720 Pine Street, San Francisco, CA - 94108

Informații cu privire la serviciile consulare prestate:
Acțiuni notariale (procuri, declarații) http://www.sua.mfa.md/notary-documents-ro/;
Titluri de călătorie http://www.sua.mfa.md/travel-document-ro/;
Acte de Stare civilă http://www.sua.mfa.md/civil-status-ro/;
Buletine de identitate http://www.sua.mfa.md/identity-ro/;
Pașapoarte biometrice http://www.sua.mfa.md/passports-ro/;
Solicitări acte din RM (cazier judiciar; duplicate după certificate de Stare civilă -naștere/căsătorie/divorț/deces).

Taxele consulare pot fi consultate aici:
http://www.sua.mfa.md/consular-fees-ro/

IMPORTANT: În procesul depunerii cererii pentru eliberarea buletinului de identitate, solicitanții urmează să prezinte 2 fotografii color în format 4x6 inch (100x150 mm) identice, pe fundal alb, en-face, tip portret și 2 fotografii în format 2 x 2 inch, cu aceleași caracteristici.

NOTĂ: Toate actele prezentate trebuie prezentate în original, însoțite de copii. Totodată, toate taxele consulare vor fi percepute exclusiv în formă de ”Money Order”, emise pe numele ”Embassy of Moldova”, cu indicarea plătitorului, iar la ”Memo”- serviciul consular solicitat. Mai multe informații privind serviciile consulare prestate de Ambasada RM în SUA pot fi accesate pe pagina web a Ambasadei la următoarea adresă:
http://www.sua.mfa.md/consular-services-ro/

Ridicarea actelor de identitate solicitate se efectuează personal. Totuşi, cu titlu de recomandare, în momentul depunerii cererii puteţi lăsa un plic preplătit (doar USPS sau UPS, nu sunt acceptate plicuri Fedex), care va conţine adresa de retur şi un tracking number, astfel încât la recepţionarea de către Ambasadă a actului (-lor) acestea vor fi expediate Dvs.

Pentru alte informații puteți contacta secția consulară la: consulat.washington@mfa.md