Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 2797 ori
Site-ul a fost vizitat de 1455446 persoane
Site-ul este folosit de 26 persoane
Site-ul a fost accesat de 30262 ori.

Noutăţile Ambasadei

Susținerea eforturilor Guvernului în implementarea agendei reformelor și realizării unei dezvoltări durabile, cu accent pe identificarea căilor de colaborare și efectuare a schimbului de bune experiențe, a constituit obiectul discuțiilor Ambasadorului Rep

În cadrul întrevederii, Ambasadorul Cristina Balan, a menționat importanța dezvoltării durabile pentru Republica Moldova, care poate fi susținută inclusiv prin preluarea experienței altor state, acumulată cu suportul programelor partenerilor strategici.

Interlocutorii au abordat obiectivele și impactul proiectele realizate de FE în regiune și au identificat oportunități de intensificare a relațiilor bilaterale, cu scopul de a contribui la promovarea democraţiei, economiei de piață, transparenței în activitatea administrației publice şi de a sprijini dezvoltarea societății civile din țara noastră.

Președintele Fundației, Horton Beebe-Center, a expus interesul în consolidarea cooperării și parteneriatului cu Guvernul, în vederea abilitării instituțiilor guvernamentale și cetățenilor Republicii Moldova, cu instrumente, capacități și mijloace destinate asigurării dezvoltării durabile. Fundația Eurasia operează prin expertiză, programe de asistenta tehnică și educație, care promovează democrația, transparența, buna guvernare și prosperitatea economică.

Fundația Eurasia a fost înființată în 1992, ca un parteneriat public-privat, interesat în realizarea proiectelor pe teritoriul statelor CSI. De-a lungul istoriei de dezvoltare, FE și-a extins amploarea și sfera de acțiune, susținând misiunea de a împuternici cetățenii să-și asume responsabilitatea pentru propria prosperitate economică și civică.
http://www.eurasia.org/