Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 536 ori
Site-ul a fost vizitat de 1440074 persoane
Site-ul este folosit de 41 persoane
Site-ul a fost accesat de 4830 ori.

Noutăţile Ambasadei

Eveniment cultural la Ambasadă în contextul vizitei conducerii Moldova World Children's Fund din Carolina de Nord

La 10 august curent, în incinta Ambasadei a avut loc un eveniment cultural în contextul vizitei conducerii Moldova World Children's Fund. La eveniment a participat întreg staff-ul Ambasadei; dl Ray West şi ex- Ambasadorul SUA în RM Michael D. Kirby, care fac parte din Consiliul de directori ai organizaţiei; dna Ana Margolis, referent de ţară pentru RM din cadrul Departamentului de Stat al SUA, precum şi alţi oaspeţi.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul decernării de către Prim-ministrul Pavel Filip a Diplomelor de Recunoştinţă pentru contribuţia personală a Secretarului de Stat a Carolinei de Nord Elaine Marshall, a Fondului şi a colaboratorilor săi pentru dezvoltarea comunităţilor rurale din RM, axată atât pe asistenţă directă copiilor, cât şi pe proiecte sociale mai ample.

Notă: Organizaţia Moldova World Children's Fund a fost fondată în 2006, sub patronatul administraţiei statului american Carolina de Nord, cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de trai ale copiilor din RM. Proiectele au inclus reparaţii de şcoli, vizite ale medicilor din SUA pentru a oferi tratamente medicale în RM, precum şi asistenţă în reconstruirea Centrului Republican de Reabilitare pentru Copii.