Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 2918 ori
Site-ul a fost vizitat de 1457670 persoane
Site-ul este folosit de 25 persoane
Site-ul a fost accesat de 35761 ori.

Noutăţile Ambasadei

Ambasadorul Cristina Balan a participat la recepţia de aniversare a 20 de ani de activitate a organizaţiei de caritate din Carolina de Nord - Moldova World Children`s Fund

La 28 iulie curent, Ambasadorul Republicii Moldova în Statele Unite, E.S. Cristina Balan a participat alături de Secretarul de Stat al Carolinei de Nord, dna Elaine Marshall, la recepţia prilejuită aniversării a 20 de ani de activitate a organizaţiei de caritate Moldova World Children`s Fund în Flat Rock, statul Carolina de Nord.

La eveniment au fost prezenţi peste 100 de participanţi, donatorii şi partenerii Moldova World Children`s Fund, membrii Bordului de Directori ai organizaţiei, membrii Oficiului Secretarului de Stat al Carolinei de Nord, şi parteneri implicaţi în proiecte de colaborare cu Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, Ambasadorul Cristina Balan a apreciat înalt activitatea de 20 de ani pe care o desfăşoară organizaţia, care reprezintă şi un pilon al componentei social-umanitare în contextul parteneriatului bilateral Republica Moldova-Carolina de Nord.

E.S. Cristina Balan a adus mulţumiri tuturor celor prezenţi pentru contribuţia în realizarea proiectelor de caritate în Republica Moldova precum reparaţii în şcoli, grădiniţe, spitale sau oferirea de asistenţă medicală copiilor cu nevoi speciale, inclusiv suport în efectuarea studiilor tinerilor.

În marja evenimentului, Ambasadorul Cristina Balan împreună cu Secretarul de Stat, Elaine Marshall au evocat relaţiile privilegiate dintre Republica Moldova şi statul Carolina de Nord.