Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 3723 ori
Site-ul a fost vizitat de 1460626 persoane
Site-ul este folosit de 71 persoane
Site-ul a fost accesat de 40370 ori.

Noutăţile Ambasadei

Participarea la expoziţia anuală de iarnă a ambasadelor “Winternational” din Washington D.C.

La 06 decembrie curent, Ambasada Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii a participat la cea de-a 6-a Expoziţie Anuală a Ambasadelor “Winternational”, care s-a desfăşurat în Centrul „Ronald Reagan Building and International Trade Center” din Washington D.C.

La ediţia din acest an a evenimentului internaţional de iarnă - destinat să promoveze cultura, turismul şi produsele naţionale ale statelor lumii, Ambasada a fost printre cele 39 de misiuni diplomatice care a participat cu un stand expoziţional. Cu asistenţa reprezentanţilor comunităţii moldoveneşti din capitala federală şi a importatorilor de produse autohtone, au fost prezentate articole de artă tradiţională, produse vitivinicole şi de desert moldoveneşti, materiale promoţionale turistice.

Printre cei peste 2500 de vizitatori ai evenimentul s-au numărat reprezentanți ai mediului oficial american, corpului diplomatic şi sectorului de afaceri, mass-media, organizaţii cultural-turistice şi comerciale, precum şi publicul larg american.