Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 3697 ori
Site-ul a fost vizitat de 1460583 persoane
Site-ul este folosit de 28 persoane
Site-ul a fost accesat de 40325 ori.

Noutăţile Ambasadei

Concert la Washington D.C. cu interpreţi din Republica Moldova

La 8 ianuarie curent, la Washington D.C., Ambasada Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii a participat la concertul sub genericul “Plai cu Dor” prilejuit sărbătorilor de iarnă. Protagoniștii evenimentului au fost cunoscuţii interpreţi de muzică populară şi uşoară din Republica Moldova Igor Cuciuc şi Gheorghe Ţopa.

Evenimentul a întrunit un număr considerabil de reprezentanţi ai comunităţii de moldoveni din regiunea capitalei federale a Statelor Unite ale Americii. Concertul din Washington D.C. încununează turneul efectuat de interpreții Igor Cuciuc şi Gheorghe Ţopa în Statele Unite, printre alte oraşe vizitate fiind New York, Seattle, Chicago, Sacramento, Orlando.

Însărcinatul cu Afaceri a.i. al Ambasadei Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii, Tatiana Solomon, a adresat un cuvânt de salut oaspeţilor frumosului eveniment cultural care a reunit originarii din Republica Moldova cu ocazia sărbătorilor de iarnă pentru a resimţi prin arta cântecului legăturile strânse cu plaiul natal şi consolidarea legăturilor între conaţionalii stabiliţi în Washington D.C.