Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 2909 ori
Site-ul a fost vizitat de 1457651 persoane
Site-ul este folosit de 31 persoane
Site-ul a fost accesat de 35742 ori.

Noutăţile Ambasadei

Celebrarea semnării Acordului de Asociere RM-UE la Washington, DC

La 27 iunie 2014, Ambasada RM în SUA a organizat o recepție cu ocazia semnării Acordului de Asociere RM-UE. Evenimentul a avut loc la reședința Ambasadorului, înregistrînd o largă participare (cca 70 persoane) din partea comunității moldovenești și unor însemnați oficiali americani și diplomați străini acreditați în SUA.

Cu mesaje de salut la eveniment au fost prezenți domnul Antonio de Lecea, Charge d`Affairs al Delegației UE în SUA și doamna Megan Bouldin, Director interimar al Oficiului pentru Ucraina, Belarus și Moldova din cadrul Departamentului de Stat.

În aceeași zi, Ambasada a participat prin video-conferință la ceremonia de celebrare a semnării Acordului de Asociere RM-UE în capitala Mexicului, unde Ambasadorii UE, Andrew Standly, Georgiei - Malkhaz Mikeladze și Ucrainei - Ruslan Spirin au organizat o recepție la sediul Delegației UE din Mexico. Ambasadorul Republicii Moldova, Igor Munteanu, a fost invitat să participe in absentia cu un mesaj de salut. La eveniment au fost prezenți mai mulți oficiali ai Ministerului de Externe al Mexicului (Secretaria de Relactiones Exteriores), Președinției, diplomați străini.