Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 557 ori
Site-ul a fost vizitat de 1440181 persoane
Site-ul este folosit de 42 persoane
Site-ul a fost accesat de 4990 ori.

Noutăţile Ambasadei

Vizita de lucru a Ambasadorului RM în SUA în Statul Ohio

În perioada 7-8 mai a.c., Ambasadorul Igor Munteanu a efectuat o vizită de lucru în orașul Columbus, Statul Ohio. Vizita a avut loc la invitația Fundației Niagara (www.niagarafoundation.org/ohio/), fiind parte a unui program care oferă posibilitatea reprezentanților misiunilor diplomatice acreditate în SUA, cu sediul în Washington DC, de a se informa despre instituțiile, economia și populația statului Ohio. Totodată, diplomații au avut posibilitatea să-și prezinte țările pe care le reprezintă.

Ambasadorul a avut întrevederi cu Michael Coleman, primarul orașului Columbus, Roland Winburn, Președintele Partidului Republican din Ohio, membru al Camerei Reprezentanților Ohio, Tracy Maxwell Heard, Liderul Democrat în Camera Reprezentanților Ohio, reprezentanți ai Departamentului Agriculturii și Comitetului pentru Agricultură din cadrul Camerei Reprezentanților din Ohio, Universității de Stat din Ohio, reprezentanți ai companiei Steiner & Associated, autorității de audit și revizie ale statului - Auditor Clarence Mingo.

În cadrul discuțiilor purtate, au fost prezentate informații despre țara noastră și oportunitățile de afaceri oferite de RM, fiind distribuite o serie de propuneri de cooperare și materiale cu caracter economic.