Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 2903 ori
Site-ul a fost vizitat de 1457624 persoane
Site-ul este folosit de 70 persoane
Site-ul a fost accesat de 35714 ori.

Noutăţile Ambasadei

Intrevederea Ambasadorului Igor Munteanu cu grupul de judecatori din Republica Moldova

La 20 octombrie 2011 Ambasadorul Igor Munteanu s-a intilnit cu un grup de judecatori moldoveni participanti la Programul Open World. In cadrul intrevederii Ambasadorul a informat participantii despre principalele actiuni ale Ambasadei Republicii Moldova in SUA, prioritatile de cooperare cu statul american, obiectivele de baza ale relatiilor moldo-americane. La rindul sau judecatorii au relatat despre activitatea sa in Moldova, despre asteptarile pe care le au ca participanti ai Programului la care au fost onorati sa fie selectati.

Grupul de judecatori va avea intilniri si vizite in cadrul diferitor institutii de resort din Washington DC dupa care vor pleca in statul Carolina de Nord in vederea stabiliri unor intrevederi si contacte cu colegii sai din acest stat american.

Programul "Open World Leadership Center" este financiar sustinut de Congresul american si are drept scop schimb de experienta si de bunele practici intre specialisti si profesionisti din diferite sectoare si ariile de activitate din fosta Uniune Sovietica si colegii acestora din partea SUA.