Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 684 ori
Site-ul a fost vizitat de 1442873 persoane
Site-ul este folosit de 28 persoane
Site-ul a fost accesat de 9811 ori.

Noutăţile Ambasadei

Prezentarea cu tematica: Alegerile in Moldova: Ce va urma?

Centrul Carnegie a organizat un panel de experti din ambele parti ale Atlanticului in vederea discutarii subiectelor legate de rezultatele alegerilor din Republica Moldova si care vor fi actiunile pe viitor.

Spikeri:

William H. Hill (in Washington) profesor in domeniul strategiei nationale de securitate la National War College. A activat in perioada 1999-2006 in calitate de Sef al Misiunii OSCE in Moldova

E.S Igor Munteanu (in Washington) Ambasadorul Republicii Moldova in SUA

Olga Shumylo-Tapiola (in Brussels) bursier la Carnegie Europe. Anterior a activat in calitate de director al Centrului International pentru studiile politice,Kyiv, Ukraine. In 2008, Shumylo-Tapiola a activat in calitate de consilier al viceprim-ministrului Ucrainei pentru Integrare Europeana.

Leonid Litra (in Chisinau) Vice director pentru cooperare internationala la Institutul pentru Dezvoltare si Initiative Sociale (IDIS) "Viitorul" in Chisinau, Moldova.

Moderator:

Matthew Rojansky (in Washington) vice director Programului Rusia si Euroasia la Carnegie Endowment. Expert in politicile de securitate nationala si armele nucleare din SUA si Rusia, activitatea lui este axata pe relatii intre Statele Unite, NATO si statele fostei Uniuni Sovietice.