Ambasada Republicii Moldova
în Statele Unite ale Americii
Washington Chisinau
Pagina a fost vizitată de 143 ori
Site-ul a fost vizitat de 1457647 persoane
Site-ul este folosit de 41 persoane
Site-ul a fost accesat de 35738 ori.

Noutăţi consulare

Servicii Consulare în Canada

Stimaţi cetăţeni, în conformitate cu programul ”Ambasada vine mai aproape de tine”, Secţia Consulară a Ambasadei R. Moldova în SUA vă informează despre deplasarea funcţionarului consular al Ambasadei în Canada, or. Montreal şi Toronto, în vederea acordării serviciilor consulare cetăţenilor R. Moldova din regiune.

Astfel, la data de 30 ianuarie 2013, serviciile vor fi acordate la sediul Consulatului Onorific al R. Moldova din Toronto la următoarea adresă: 48 Lesmill Road, Toronto, Ontario, M3B 2TS, Canada.

La data de 1 februarie 2013, serviciile vor fi acordate la următoarea adresă: 6767 Chemin de la Côte-des-Neiges, Montreal, QC H3S 2T6, între orele 9.00am – 5.00pm.

Pentru a vă înscrie în listă este necesar să transmiteţi din timp, un e-mail la adresa nicolae.popa@mfa.md cu numele dvs, orasul, datele de contact (telefon şi e-mail), serviciul consular concret solicitat şi ora preferată.

În acest context, Vă informăm că Secţia Consulară a Ambasadei nu va funcţiona în perioada 29 ianuarie - 1 februarie a.c. Vă rugăm să planificaţi vizite la Secţia Consulară în afara acestei perioade.